Ontspannen & genieten

Geniet van de fijnste beauty- en wellnessbehandelingen en arrangementen. Onze salon is gevestigd op Center Parcs het Heijderbos, maar u bent als gast uit de regio ook van harte welkom in onze salon.

 

Arovite
Fish Foot Spa
Bekijken

Welkom bij Arovite Wellness & Beauty

Bij Arovite kunt u genieten van de fijnste beauty - en wellness behandelingen. De rustgevende omgeving  en de persoonlijke aandacht geven u het gevoel ‘thuis’ te zijn, zonder de dagelijkse beslommeringen en zorgen. U komt hier ongestoord toe aan uzelf. Op deze manier maakt u uw vakantie op het Heijderbos helemaal compleet. Even  intens  genieten van de beautybehandelingen, wellness massages of de arrangementen.

Arovite

Wij zijn een wellness & beauty center met een uitgebreide keus aan behandelingen. Deze zijn van hoge kwaliteit: onze vakkundige en ervaren medewerksters behandelen u met Thalgo Thalasso puur natuur producten uit de zee.

Kies ook eens voor een duo behandeling in onze aan elkaar grenzende cabines. Ook voor zwangere vrouwen hebben we een speciale behandeling. Of boek een familie arrangement.

U bent altijd van harte welkom, of u nu gaat om een korte behandeling of een compleet arrangement: wij zijn u graag van dienst. Ook wanneer u buiten het park woont bent u welkom. Combineert u eens een Arovite behandeling met een bezoek aan Center Parcs het Heijderbos op www.dagjecenterparcs.nl/heijderbos, dan maakt u er een heerlijke vakantiedag van.

Cadeautip: een cadeaubon, leuk om cadeau te krijgen of te geven!

Reserveren

Wilt u verzekerd zijn van een plaats reserveer dan tijdig. Dit kan via deze site of  telefonisch via
06 - 15 95 18 35. Wij werken uitsluitend op afspraak en passen onze openingstijden daar op aan.  Bevestigde afspraken worden in rekening gebracht bij niet verschijnen op het afgesproken tijdstip.