Ontspannen & genieten

Welkom bij Arovite wellness & beauty. 

Maak uw vakantie op het Heijderbos compleet en reserveer een van onze vele behandelingen. Onze salon is gevestigd in de Market Dome van Center Parcs het Heijderbos. 
Fish Foot Spa
Bekijken

Arovite Wellness & Beauty

Maak uw vakantie op het Heijderbos compleet en reserveer een van onze vele behandelingen. Bij Arovite wellness & beauty komt u in een aangename omgeving even helemaal tot rust, bent u even weg van alle drukte. Even een moment voor uzelf, al is het maar een uurtje. U kunt bij ons genieten van verschillende behandelingen waarmee u uw lichaam verzorgt, verwent en ontspant. Even een momentje voor uzelf, even helemaal tot rust komen en genieten. Ook erg leuk om cadeau te geven of te krijgen.


U bent ook van harte welkom in onze salon wanneer u niet op het park verblijft. Natuurlijk is het ook leuk te combineren met een dagje Center Parcs het Heijderbos. Kijk voor alle mogelijkheden op www.dagjecenterparcs.nl/heijderbos.


Wij werken alleen op afspraak. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u om tijdig te reserveren. Dit kan via deze site of  telefonisch via 06-1595 1835. Bevestigde afspraken worden in rekening gebracht bij niet verschijnen op het afgesproken tijdstip.


Wij beschikken over 2 behandelunits dus een duo-behandeling is ook mogelijk.


Tijdens behandelingen is de salon gesloten en zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Dit om de gasten die genieten van een behandeling niet te storen. Tenslotte zou u het ook niet prettig vinden als we tijdens een behandeling steeds weg moeten lopen om iemand te woord te staan.


Wij werken met producten van Tyro Cosmetica voor huidverzorging en voor make-up de producten van Make-up Studio.


Maak een keuze uit onze heerlijk ontspannende wellness- en beautybehandelingen. Speciaal voor onze zwangere gasten bieden wij ook een zwangerschaps arrangement aan. U vindt deze behandeling bij de Wellness behandelingen.