Over ons

Het team van Arovite bestaat uit enthousiaste professionals die onze gasten een mooie huid en een onvergetelijke tijd willen bezorgen.

Arovite
Laat uw lichaam ontspannen en uw huid stralen!

Over ons

Over ons

Edith IndeweyEdith

Mensen voelen zich thuis bij Arovite. Mijn uitdaging is er voor te zorgen dat de gasten een uitgesproken aangename tijd beleven zodat ze met een positieve ervaring naar huis gaan.

Klanten voelen zich, door mijn spontaniteit en open houding al snel op hun gemak. We hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering.

Zelf ben ik een levensgenieter en daarom wil ik de klanten ook laten genieten door ze te verwennen met aangename beauty behandelingen en ontspannende massages. Ik geniet als de klanten blij de deur uitgaan.

over-ons

Passie en ambitie

Als tiener was ik al gepassioneerd  voor alles wat met mijn vak te maken had. Pas later heb ik bewust gekozen om van mijn passie mijn beroep te maken en ben ik een professioneel bedrijf gestart.

Stap voor stap heb ik mijn bedrijf opgebouwd en na verloop van tijd heb ik Arovite Wellness & Beauty bij CenterParcs in het Heijderbos geopend. Het was een bewuste beslissing.

Ik ben zeer geïnteresseerd en enthousiast over alles wat met wellness en beauty te maken heeft.  Daarom volg ik regelmatig scholingen en cursussen om bij te blijven in mijn vak.

Ik ben trots op het resultaat: bij Arovite zijn de mensen zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de behandelingen en de aangename beleving. Niets geeft meer voldoening dan te merken dat onze gasten het naar hun zin hebben gehad en graag bij ons terugkomen.

Team AroviteEen enthousiast team

Het hele team van Arovite bestaat uit enthousiaste professionals die onze gasten een mooie huid en een onvergetelijke tijd willen bezorgen.

 

 

Mirlou DerksMirlou

Mijn naam is Mirlou. Mijn wellness& beauty niveau 4 opleiding heb ik gevolgd bij Gilde Opleidingen. Sinds enige tijd ben ik werkzaam bij Arovite wellness & beauty.

Het mooiste aan mijn vak vind ik het oprechte, warme contact met klanten en samen werken aan een gewenst resultaat. Ik geniet er van om onze gasten in de watten te leggen en geef graag het juiste advies om hun huid thuis goed te kunnen verzorgen.

Lisan van den Bosch Lisan

Mijn naam is Lisan. In juni 2014 ben ik afgestudeerd als Allround schoonheidsspecialiste aan het ROC te Nijmegen. Sinds 2015 ben ik werkzaam als schoonheidsspecialiste bij Arovite wellness & beauty.

Mijn interesse ligt al van jongs af aan bij de uiterlijke verzorging. Ik vind het belangrijk en leuk om gasten te helpen en adviseren op het gebied van huidverzorging. Als ik een gast stralend de deur uit zie gaan, is mijn dag weer geslaagd.

U ontmoeten we ook graag bij Arovite! U bent van harte welkom.