Thalgo producten

Thalgo Spa beauty producten

Deze unieke beauty – en wellness producten zorgen voor natuurlijke schoonheid en een aangenaam gevoel. Zeewater en zeealgen zijn de Schatten uit de zee. Ze worden al eeuwenlang gebruikt om de huid te verzorgen en het lichaam te ontspannen.

Thalgo

Thalgo, het natuurlijke Franse kuurmerk op wetenschappelijke basis, bevat alle waardevolle ingrediënten uit de zee. De zuivere formules zijn al meer dan 50 jaar succesvol. Alle producten zijn vrij van parabenen en minerale oliën en hebben een uitzonderlijke huidtolerantie. Thalgo heeft het beste van twee werelden (spa en beauty) samengebracht.

Arovite behandelingen en arrangementen

De behandelingen en arrangementen worden uitgevoerd met de Thalgo beauty – en wellness producten. Deze producten zijn uniek en zeer geschikt om de huid te verzorgen, huidveroudering tegen te gaan en het vochtgehalte van de huid op peil te brengen. De rijke werkstoffen zoals vitaminen, aminozuren en proteïnen brengen uw huid en lichaam weer in topconditie.

Vrijblijvend productadvies

Ook geven we u graag advies over de producten die u dagelijks thuis kunt gebruiken om de huid mooi te houden en het lichaam te ontspannen.